/ ]]> */

Kaip prisijungti: Patarimai kaip dalyvauti Maldoje [Lietuviškai]

Didžiosios Meilės Malda/meditacija. - www.majorloveprayer.org

Kas: Maiklo Džeksono gerbėjai visame pasaulyje bei visi kiti žmonės, kurie trokšta gydyti pasaulį kartu su mumis! Visi yra laukiami!

Kodėl: Įkvėpta Maiklo Džeksono troškimo išgydyti pasaulį, Didžiosios Meilės Malda yra kiekvieną mėnesį vykstantis pasaulinis įvykis, kuris vyksta tuo pačiu laiku visur, kiekvienoje pasaulio šalyje. Mes, visi kartu, jungiamės į vieną, dvasioje, keletui minučių, tam, kad galėtume paskleisti visam pasauliui pozityvią meilės energiją, taiką, ir išgijimą. Taip, kaip Maiklas Džeksonas dainuoja savo dainoje „Another Part Of Me“ "We're sending out a major love!" (mes siunčiame jums Didžiąją Meilę!)

Kada: Kiekvieno mėnesio 25 dienos vidurnaktį (tarp 25 ir 26 dienos Lietuvoje)Prašome pasitikslinti laiką likusį iki Maldos www.majorloveprayer.org (viršuje rasite skaitliuką).(Geriausia būti pasiruošus 5 minutės prieš maldos pradžią.)

Kur: Visur! Jūs galite dalyvauti, nesvarbu kur esate. Ideali vieta yra ta, kurioje galite atsipalaiduoti ir išlikti netrugdomi bent 15 minučių.

Kaip: Ši Malda/Meditacija/Teigimas sutraukia žmones iš viso pasaulio, todėl siūlomos instrukcijos nėra privalomos, bei nėra specifinės jokiai religijai. Jūs galite dalyvauti nesvarbu kokią religiją išpažįstate, ir galite melstis/medituoti taip, kaip jūs norite.

Pasiruošimas (prieš penkias ar daugiau minučių prieš Maldą, jei tai įmanoma)

  • Atsisėskite patogioje padėtyje, ir atsipalaiduokite, išsivaduokite nuo blogų minčių. Kvėpuokite ramiai ir giliai. Galite klausyti atpalaiduojančios arba įkvepiančios muzikos (tokios kaip Heal The World, We Are The World ir panašiai) galite kalbėti specialią maldą, ar mantrą, melstis už Maiklą, jo šeimą, ar kitus žmones, uždegti žvakę ir panašiai. Pradėkite galvoti, koks yra mūsų bendras tikslas (paskleisti meilę, taiką, ir išgijimą visam pasauliui).
Malda prasideda
  • Užmerkite akis, ir susikoncentruokite į MEILĘ. Į meilės dovanojimo ir meilės gavimo jausmą. Pajuskite meilę sau, savo šeimai, savo draugams, Maiklui, Žemei, Dievui/Visatai/Kūrėjui (priklausomai nuo jūsų tikėjimo). Pajuskite šią meilę savo širdimi.
  • Įsivaizduokite tūkstančius kitų žmonių, esančių visame pasaulyje, kurie jaučiasi lygiai taip pat, šiuo momentu.
  • Leiskite, šiam meilės jausmui didėti ir sujungti jus su kiekvienu žmogumi, kuris dalyvauja Maldoje (galbūt įskaitant ir Maiklą, jei jūs galite tuo patikėti). Dabar jūs esate dalis milžiniško meilės tinklo, kuris jungia visą pasaulį.
  • Ši Meilė dabar plinta visoje planetoje. Įsivaizduokite ją, kuo toliau tuo didesnę, švelniai apimančią visą Žemę, visas gyvybės formas, gydančią gyvūnus, miškus, orą, vandenynus, žmones.. Viską. Mes esame ramybėje. Mes išgyjame. Mes esame Meilė. Mes esame viena.
  • Likite su šiuo jausmu minutę ar dvi, tol, kol jausitės jaukiai. Jei norite, galite tai tęsti dar kelias minutes. Kai būsite pasiruošęs atmerkti akis, padėkokite visiems už šį patyrimą. Savo sieloje ir širdyje pasakykite „ačiū“ Maldos dalyviams, Dievui/Visatai/Kūrėjui ir Maiklui, už meilę ir įkvėpimą, kuris mus šiandien sujungė. Palinkėkite visiems sėkmės. Dabar atsimerkite, giliai įkvėpkite, ir žinokite, kad esate saugus ir susikaupęs. Jūs esate stiprus, išgijęs ir mylimas.
Ačiū jums ir susitiksime kito mėnesio 25 dienos vidurnaktį!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Didžiosios Meilės Malda – tai kiekvieną mėnesį vykstantis pasaulinis įvykis, kuris suburia visus dalyvaujančius žmones kiekvienoje pasaulio šalyje, tuo pačiu tiksliu laiku. Įkvėpti Maiklo Džeksono troškimo išgydyti pasaulį pradedant jo gerbėjais, mes siekiame, kad pasaulis pasikeistų.... Su meilės pagalba. Mes tikime, kad malda (ar meditacija, tiesiog susikaupimas ir panašiai) yra galinga jėga. Mes galime išgydyti pasaulį su M.E.I.L.E. kai esame kartu kaip vienas. Taigi prašome, prisijunkite prie mūsų lygiai vidurnaktį tarp 25 ir 26 kiekvieno mėnesio dienos (Los Angeles laiku 25 diena 2 pm) ir padėkite mums siųsti Didžiąją Meilę!

prayer michael jackson 25th[Anglų] ... ♥ Thank you very much Rugile, for this translation to Lithuanian! ♥ ... added Feb 25, 2010

Download printable PDF version

1 COMMENTS:

Rugile said...

Thank you for posting this so quick. It was an heavenly feeling to translate all this. I almost cried all the time. Thank you. It's all for L.O.V.E.

site visitors flags

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes